Tintes HP Làtex

Ofereixen una increïble qualitat d’image, consistència i durabilitat.
Certificat UL ECOLÓGICO i GREENGUARD Children Schools.

Impressió digital en gran format

La impressió gran format és molt versàtil quan es necessita imprimir mides més grans que un DINA3 sobre suports que vagin més enllà del paper. És molt adequada per publicitat urbana, showrooms, fires, congressos i amb les noves tintes làtex també per decoració d’interiors.

 

Oblik Graphic Solutions dona suport dels sistemes d’impressió digital gran format més innovadors del mercat que a més de ser respectuosos amb el medi ambient, garanteixen l’alta qualitat i la durabilitat de tots els nostres productes, sobretot aquells que estan a l’exterior.

També realitzem la confecció i els acabats, comptem amb un equip propi per fer la instal·lació in situ.

Projectes impresos laminats

Laminem les vostres impressions per donar major durabilitat contra els fenòmens atmosfèrics.

Acabats d'alta qualitat

Comprovem els treballs minuciosament en tot el procés de retolació, des de la preparació dels arxius, impressió i col·locació.

Has sentit parlar de la tinta de làtex?

Les aplicacions més comunes de la tinta de làtex solen ser suports tant d’interior com d’exterior: recobriment de parets i lones, rètols per a exteriors i esdeveniments, retolació de vehicles, cartelleria en punt de venda, aplicacions retroiluminadas, tèxtils d’ús temporal (tela, blackout, lona, eco-cuero, cuerina, fricelina, tela de bandera, tela tyvek), etc.

 

A causa que és una tinta que no desprèn olors, és apta per a superfícies en interiors com aquelles destinades a la decoració d’oficines, recintes d’atenció sanitària, escoles infantils, restaurants, etc. La durabilitat i resistència que ofereix la tinta de làtex a les inclemències del temps, també la fa molt versàtil en suports d’exterior i de gran format: tot tipus de cartelleria, malles, rètols sense revestiment, tanques publicitàries i tèxtils porosos.

Print projects

Podràs veure tot tipus de treballs de retolació tant d’interiors i exteriors, vehicles, cartelleria…